Professionele IT-hardware

Eigen naverkoopdienst

Computers & Networking

Desktops - Laptops - Servers

COMPUTERS EN LAPTOPS


Computers voor u en uw medewerkers, laptops voor collega's die op de baan zitten. Workstations voor zij die grote rekenkracht nodig hebben.

TECHNISCHE DIENST


Onze technische dienst verzorgd installatie's en reparatie's bij u ter plaatse. Software problemen kunnen ook vanop afstand worden opgelost.

De flexibiliteit van een laptop

Een laptop biedt de ideale combinatie tussen draagbaarheid en rekenkracht. Een stijlvol toestel voor zij die op de baan zijn.

Pure rekenkracht van een desktop

Voor zij die pure rekenkracht nodig hebben voor geavanceerde applicaties kunnen kiezen voor een desktop met ongelimiteerde mogelijkheden.

Alles in één voor een opgeruimd bureau

Eén toestel dat een desktop en monitor combineert zorgt voor een opgeruimd bureau en vele configuratie mogelijkheden.


Printers - Scanners


PRINTERS


Computers voor u en uw medewerkers, laptops voor collega's die op de baan zitten. Workstations voor zij die grote rekenkracht nodig hebben.

SCANNERS


Wij voorzien uw kantoor of bedrijfshal van bedraad en/of draadloos netwerk. Een afzonderlijk netwerk voor uw klanten. Meer info over networking.

Inktjets, PageWide en Laser printers

De HP PageWide printers zijn de nieuwe evolutie in het printerlandschap. Voor grote printvolumes kan ook steeds gekozen worden voor laser

.

Veiligheid en snelheid

Met de nieuwste technologie en ingebouwde beveiliging zijn de HP printers de meest snelle en veilige van de markt. Automatisch updates verbeteren continue de gebruikservaring.

Snelle en kwalitatieve scanners

Een scanner in combinatie met printer of een individuele scanner die betrouwbaar duizenden pagina's per dag kan verwerken.


Professionele routers met bewezen diensten en betrouwbaarheid

ROUTERS EN ACCESS POINTS


Wij voorzien uw kantoor of bedrijfshal van bedraad en/of draadloos netwerk. Een afzonderlijk netwerk voor uw klanten. Meer info over networking.

BETROUWBAAR EN SNEL


Onze Access Points komen standaard met 3 jaar garantie en monitoring. Dit zorgt voor een grote betrouwbaarheid van uw netwerk.

DRAADLOZE NETWERKEN


Een veilig draadloos netwerk voor je werknemers en een gescheiden netwerk voor gasten en klanten. Voorzien van veilige encryptie en filters.

UP-TO-DATE SOFTWARE


Treden er lekken op in het Wi-Fi-protocol dan wordt dit meteen gepatched via automatisch software updates zodat uw werknemers in alle veiligheid kunnen werken.

De afhankelijkheid van onze informatiesystemen is de afgelopen decennia enorm toegenomen. Email, internet, digitale agenda's, sociale media, ... We staan er eigenlijk niet zo bij stil, totdat het mis gaat. Beschikbaarheid, hoge betrouwbaarheid en goede prestaties zijn dan ook van essentieel belang voor uw organisatie.

Zonder alle technische bagage loop je vandaag de dag al snel verloren in de wereld van de netwerkbeheerder. Het aantal mogelijkheden en de capaciteit van de systemen zijn het afgelopen decennia dan ook vertienvoudigd. Wij zijn er om u te begeleiden is het maken van keuze's in hardware en eventuele pijnpunten in uw netwerk weg te werken.

Als u in het onverhoopte geval toch een keer een probleem ervaart, dan is dat vervelend en wilt u natuurlijk zo snel mogelijk geholpen worden. Of u nu een kleine zelfstandige bent of als uw bedrijfsnetwerk bestaat uit 25 werkstations, u bent bij ons aan het juiste adres.

Voldoet uw huidig netwerk nog aan de huidige performance en beveiligingsaspecten?

Wij doen voor u een vrijblijvende analyse van alle componenten.