Snel toegankelijke database oplossingen

Snelle en veilige server oplossing voor uw meest cruciale data

FileMaker Hosting

Betrouwbare en snelle hosting

Onze FileMaker hosting worden continue gemonitord en getest op snelheid en betrouwbaarheid. Wij garanderen een omgeving die voor u werkt.

Veilige servers met backup

De veiligheid van uw data is voor ons een absolute topprioriteit. Alle data is en blijft van u zonder inzage van ons of derden zoals de GDPR-wetgeving voorschrijft.

Transparante hostingstatus

U kan op eender welk moment de status van onze FileMaker hosting systemen raadplegen via status.datrix.be.


FileMaker Pro Hosting

Moet u uw FileMaker database vanop eender welke locatie kunnen benaderen? Dan kan u best kiezen voor onze FileMaker Hosting oplossing. Uw FileMaker applicatie zal dan online op onze FileMaker Server draaien en is dan, na authenticatie, toegankelijk vanop elk toestel met een internetverbinding.

INBEGREPEN in uw contracten:

1. Onderhoud Windows Server

Windows Server wordt steeds up-to-date gehouden en voorzien van alle veiligheidsupdates.

4. SSL certificaat

Het SSL-certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen uw toestel en de FileMaker Server. Dit is nodig om te voldoen aan de GDPR-wetgeving.

2. Backups

Er kunnen back-ups gemaakt worden van uw FileMaker databanken maar wij maken ook altijd back-ups van de gehele server.

5. Monitoring

Wij monitoren in realtime de status van al onze FileMaker Hosting's. U kan deze steeds zelf raadplegen via onze statuspagina.

3. Extra ondersteuning

Onze FileMaker-experts staan steeds ter uwer beschikking om u te helpen met problemen.


Filemaker Pro Hosting op eigen server

Host uw liever uw FileMaker applicatie op uw eigen server op uw kantoor op offsite, dan kunnen wij u ook daar helpen met het opzetten van een veilig en betrouwbaar systeem. Wij helpen u bij het correct instellen de FileMaker server software zodat deze optimaal functioneert op uw systeem.

Wij configureren uw back-ups en kunnen deze dan dupliceren naar een externe locatie zodat u nooit data dreigt te verliezen mocht uw FileMaker server falen.

Heeft u reeds FileMaker draaien op uw eigen server maar weet u niet hoe veilig en performant deze intussen nog is, dan kunnen wij dit analyseren en indien nodig optimaliseren voor u.