Online hosting van uw website

Webhosting & Domeinen

Webhosting voor uw website

Betrouwbare en snelle hosting


Onze hosting systemen worden continue gemonitord en getest op snelheid en betrouwbaarheid. Wij garanderen een omgeving die voor u werkt.

Veilige servers en backups


De veiligheid van uw data is voor ons een absolute topprioriteit. Alle data is en blijft van u, zonder inzage van ons of derden, zoals de GDPR wetgeving voorschrijft.


Transparante Hostingstatus


U kan op eender welk moment de status van onze hosting systemen raadplegen via status.datrix.be zodat alles duidelijk en transparant is.

Het is belangrijk dat uw website stabiel en snel draait. Een slecht presterende website kan u immers omzet kosten. Daarom is het belangrijk een goede en betrouwbare hostingpartner te kiezen die een oplossing op maat van uw website kan voorzien en meeschaalt met het aantal bezoekers. U wilt natuurlijk dat elke bezoeker snel bedient wordt. Wilt u graag te weten komen hoe dit in werkelijkheid werkt en tot stand komt, twijfel dan niet ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek.

  • Hosting in Belgë, Nederland en Duitsland die voldoet aan de GDPR-wetgeving.
  • Via onze statuspagina kan je live de status van onze systemen volgen.
  • Hulp en advies, altijd de juiste oplossing voor jouw webproject.

Webhosting voor uw webapplicatie

Wij bieden betrouwbare en schaalbare web- en database-hosting voor uw webapplicatie die perfect mee schaalt met het aantal gebruikers en het aantal zware berekeningen in uw applicatie. U betaalt enkel voor de rekenkracht die u op dat moment nodig heeft. Wordt uw applicatie 's nachts of in het weekend amper gebruikt dan schaalt de infrastructuur zich automatisch terug naar de vraag op dat moment.


Domeinen

Meer dan 100 extensies


Wij bieden zo goed als alle generieke en landelijke extensies aan waaronder ook de nieuwe .vlaanderen en .brussels

Meerdere domeinnamen naar 1 locatie


Wilt u graag meerdere extensies of varianten van uw domeinnaam naar dezelfde plaats laten sturen, dan stellen wij dat in voor u.


DNSSEC


Uw domeinnaam wordt beveiligd zodat aanvallers zich niet kunnen voordoen als u en uw klanten steeds op de juiste plaats terecht komen.